AA 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

In samenwerking met Wemmenhove Safety Consultancy en Advies, kunt u naast camerabeveiliging ook trainingen aanvragen bij Globe. Camera's zijn natuurlijk een onderdeel van de veiligheid binnen uw bedrijf, maar complete veiligheid bestaat uit zoveel meer. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van wat Wemmenhove voor u kan betekenen.

Overvaltraining

Hoe reageert personeel eigenlijk bij een overval? In een training van 3 uur wordt middels een theorie en praktijktraining geleerd, hoe er moet worden gehandeld bij een overval.

Veiligheidsscan

Voldoet uw bedrijf aan alle veiligheidseisen of zijn er aanpassingen mogelijk om de veiligheid te vergroten? Veiligheid is een ruim begrip die verder gaat dan een alarm of een camerasysteem. Hierbij moet ook gedacht worden aan brandveiligheid, vluchtwegen, eigenlijk veiligheid in de breedste zin van het woord.

Mystery Guest

Hoeveel controle heeft u intern op bezoekers die uw bezoek in en uit lopen. Hoever komt een onbekende als hij/zij uw bedrijf binnenloopt. Middels een mystery guest wordt gekeken hoever deze kan binnendringen in uw bedrijf.

Neem voor meer informatie over deze onderwerpen contact op met onze partner voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden binnen uw bedrijf. Wemmenhove Safety en Advies is bereikbaar via nummer 06-40975793 of via de website op www.wemmenhove-advies.nl