AA 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Globe Helpdesk

Heeft u een camerasysteem van Globe en loopt u tegen een vraag aan, dan kunt u bellen of mailen met onze helpdesk. Een medewerker zal u dan te woord staan. Het betreft hier alle vragen die gerelateerd zijn aan de camera's, de recorder of de benadering hiervan. Gaat het om instellingen van uw pc of een storing veroorzaakt door uw PC in plaats van ons systeem, dan geldt ons ict tarief van € 85,- per uur. Dit is tevens van toepassing als wij uw pc moeten overnemen. Bij een helpdeskcontract zijn deze kosten inbegrepen.

Helpdeskcontract

  • Remote ondersteuning door overnemen PC middels teamviewer
  • Geen voorrijkosten bij hulp op locatie
  • Kostenloos opnieuw instellen router bij wissel van internetprovider
  • Storingsmonteur op locatie tegen gereduceerd tarief
  • Jaarlijks volledige check van uw systeem incl. updates
  • Gratis veilig stellen van beelden op afstand door Globe

De kosten van een Helpdeskcontract zijn € 89,- per jaar

Poorten in de router openzetten

Voor een goede inlog op afstand via tablet, PC of mobiele telefoon moet er een aantal poorten worden open gezet in uw router. Wij kunnen dit op afstand doen, door uw pc over te nemen. Wij zetten de poorten open en testen daarna de verbinding

€ 49,- (inbegrepen bij een helpdeskcontract)

Beelden door ons laten veiligstellen na bijv. een inbraak

Heeft u een inbraak of een overval gehad, dan kan Globe voor u op afstand de beelden uitlezen en veiligstellen. U ontvangt dan netjes een email met een downloadlink waarmee u makkelijk de beelden kan downloaden voor de politie. (Tot maximaal 2 minuten beeldmateriaal, daarna wordt per ICT uur gerekend)

€ 79,- (inbegrepen bij een helpdeskcontract)

Afronding door Globe bij zelfmontage

Indien u zelf het systeem installeert, dan kan Globe de laatste technische zaken voor u verzorgen. In dit geval trekt u de kabels en hangt u de camera's op. Een installateur van Globe komt dan langs voor het inregelen van de recorder, uw router ingestellen en ook zullen uw telefoon, tablet en PC worden ingesteld.

€ 109,-