AA 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

 

U heeft als klant van Globe Camerabeveiliging met een analoog camerasysteem een email ontvangen over het stoppen van de ondersteuning op uw analoge camerasysteem. Op deze pagina vindt u meer informatie over de upgrade actie voor u als bestaande klant om tegen een zeer gereduceerd tarief te vernieuwen naar een HD IP camerasysteem. Deze actie is dan ook alleen geldig voor bestaande klanten.

Voordelen upgrade

  • Weer volledige ondersteuning
  • Sterk gereduceerde prijs als bestaande klant
  • Uw systeem is weer volledig aftrekbaar voor de belastingdienst
  • Haarscherp HD of zelfs Full HD beeldkwaliteit
  • Geschikt voor de nieuwste Windows versies
  • Ondersteuning Apple
  • Nog eenvoudiger in gebruik
  • Sterk verbeterde App (Android/Apple)
  • Zeer eenvoudig uw beelden veilig stellen voor bijvoorbeeld Politie
  • Tot wel 4 weken opnemen in Full HD kwaliteit

Download hier de handleiding FullHD IP Camerabeveiliging (zo maakt u alvast kennis met de techniek van nu)

Verschil analoge en IP HD digitale camerabeveiliging

Analoge systemen werken nog met coaxkabel en het beeld wordt opgebouwd uit beeldlijnen. Hierdoor is de scherpte een stuk lager, dan bij digitale IP HD systemen die opgebouwd zijn uit pixels (beeldpunten). Digitale IP HD systemen werken via netwerkkabel met IP camera's. Hierdoor ontstaat High Definition beeld met 6x meer scherpte dan analoge camera's en daarnaast zijn de functies van een IP systeem een stuk uitgebreider. Onderstaand een voorbeeldvideo met het verschil tussen analoog en IP HD beeld. (klik op het tandwiel onder de video en zet de kwaliteit op 720P HD) 

Wat betekent dit voor uw huidige Coax bekabeling?

Een verschil tussen IP sets en analoge systemen is dat er andere kabel wordt gebruikt. Bij IP systemen wordt normaal gesproken gebruik gemaakt van netwerkkabel. Mocht het vervangen van uw Coax bekabeling echter problematisch zijn of veel extra werk met zich meebrengen, dan is het ook mogelijk om het HD beeld van IP camera’s over uw huidige Coax kabel te sturen. Hiervoor heeft Globe Camerabeveiliging speciale omvormers die ervoor zorgen dat u gebruik kan maken van uw huidige Coax kabel. In dat geval hoeft u enkel uw recorder en uw huidige camera’s te vervangen. Door deze speciaal ontwikkelde techniek, kunt u uw huidige kabels gewoon behouden.

Twee Upgrade aanbiedingen voor bestaande klanten

Globe Camerabeveiliging heeft voor u als klant twee verschillende aanbiedingen. Hierbij zit het verschil erin of u gebruik blijft maken van uw huidige Coax bekabeling of dat u uw bekabeling vernieuwt naar Netwerkkabel.

Aanbieding bij behoudt van uw Coax bekabeling

Bij een upgrade van uw systeem ontvangt u bij elke camera gratis een IP-over-Coax omvormer ter waarde van € 99,00 + een extra korting van 10% op onze standaard setprijzen. De omvormer zorgt ervoor dat u uw huidige kabels kunt blijven gebruiken.

Aanbieding bij vernieuwing naar netwerkkabel

Bij een upgrade van uw analoge systeem naar een HD IP systeem ontvangt u een korting van 25% op onze standaard setprijzen. U dient dan wel de bekabeling te vervangen in UTP netwerkkabel. Deze wordt door Globe aan u geleverd. De korting bij deze aanbieding is hoger dan de korting bij behoud van de huidige bekabeling. Dit komt omdat er geen omvormers geleverd hoeven te worden. Stroom en beeld gaan in dit geval over dezelfde netwerkkabel.

Voorbeeld: U heeft nu een set van 4 analoge camera's en een recorder. Normaal kost de vervanging naar de huidige High Definition IP kwaliteit €1.390,-. Door onze upgrade actie bent u in HD kwaliteit beveiligd voor €1.040,-. Na aftrek van belasting (schijf 4, 52%) kost u dit €499,- netto verspreidt over 5 jaar (maximale afschrijvingsperiode camerasysteem boekhoudkundig).

Neem nu contact op wanneer u geinteresseerd bent in meer informatie of wanneer u graag uw eisen en wensen met ons doorneemt. Wij denken graag met u mee om tot een optimale upgrade voor uw situatie te komen.

Klik op onderstaande knop en vul uw gegevens in. Wij zullen dan contact met u opnemen voor het maken van een aangepast prijsvoorstel voor uw situatie.

ikhebvraag_238